Nieuw jaar, nieuw...kijk- en luisterplezier met Play Media!

In Play Zuid ontvingen Play Media en Ads&Data op 19 januari ook dit jaar een massa medewerkers, klanten en partners tijdens de jaarpresentatie van Play Media. Daar werd met trots teruggeblikt op het afgelopen televisiejaar, met programma’s als ‘De Mol’, ‘Boris’, en ‘Recht Naar De Gevangenis’ die heel wat prijzen in de wacht wisten te slepen. Maar er werd vooral vooruitgeblikt op de nieuwe en nóg betere content die eraan zal komen in 2024. Zo kondigde de cast van ‘Nonkels’ met een grappige sketch het tweede seizoen aan en stelde Bockie De Repper zijn nieuwe programma ‘Bompa Bockie’ voor, waarin hij een maand lang in een woonzorgcentrum zal vertoeven en aan eigen lijve zal ondervinden hoe het voelt om als een persoon op leeftijd in een woonzorgcentrum te leven.

GoPlay zal opnieuw heel wat content aanbieden dat online te bekijken en te beluisteren zal zijn, met dit jaar nóg meer en nóg straffere content! Je kan onder andere uitkijken naar het nieuwe seizoen van de populaire Play-podcast ‘Achter De Schermen’ of naar het nieuwe programma van Jani Kazaltzis en James Cooke. Ook dit jaar zet Play Media sterk in op live entertainment met onder andere Play Zuid als locatie en een heleboel live evenementen, zoals ‘James De Musical Live’ in de Lotto Arena. Voor je dagelijkse dosis actualiteit kan je weer terecht in Play Zuid voor ‘De Tafel van Gert’. Behalve gloednieuwe en oude bekende programma’s werd er ook een nieuwe zender aangekondigd: Play Crime, een zender waarop 24/7 true crime, crime series en films te zien zijn. Ook deze content zal te zien zijn op GoPlay. GoPlay werd als kers op de taart dit jaar ook nog eens in een nieuw jasje gestoken. Vanaf nu ziet de app en de website er helemaal anders uit.

Na de presentatie was het tijd voor een receptie, waar gasten gezellig met elkaar konden bijpraten en netwerken. De sfeer zat goed en zette ongetwijfeld de trend voor de komende maanden. Na al die presentaties en recepties zijn we uiteraard uitgeput, dus rest er ons nog maar één ding: in de zetel ploffen en zappen maar!