De Slimste Ploeg ter Wereld

20
October
2023
tot
11
November
2023
20:00
Koop tickets

Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om quizploegen live te bestoken met de typische 3-6-9 vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Dit is geen gewone quizavond, dit is een avond vol grenzeloos entertainment waarin jij en je ploeg worden verrast met enkele gloednieuwe spelrondes en tal van fragmenten uit het rijkgevulde archief van De Slimste Mens ter Wereld. Durf jij de uitdaging aan?

 

Praktische info

  • Vanaf vrijdag 20 oktober, elke vrijdag- en zaterdagavond in Play Zuid, Antwerpen.
  • 1 ticket per ploeg - maximaal 5 mensen per ploeg. Er is geen minimum aantal leden in één ploeg - er geldt enkel een vaste prijs per ploeg en een maximum van 5 personen.
  • Om anderen ook de kans te geven om mee te quizzen, kun je slechts één keer per persoon deelnemen aan dit evenement.
  • Minimumleeftijd is 12 jaar, en minderjarigen zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.
  • Let op: Tickets zijn niet terugbetaalbaar of omboekbaar, dus dubbelcheck je agenda voordat je je ticketje koopt.
  • Play Zuid en de quiz zijn rolstoeltoegankelijk.
  • Voor bereikbaarheid en parkeeropties bij Play Zuid, klik hier.

 

Verloop van de avond

We hebben alles voor je chronologisch op een rijtje gezet, van de opening van de deuren tot de verwachte eindtijd. Zo weet je precies wat je te wachten staat!

  • De deuren van Play Zuid gaan open om 19u, zo kan je je alvast wat moed indrinken.
  • De quiz start om 20u stipt en heeft een pauze.
  • Verwacht einde van de avond is omstreeks 23u.

Finale

Oh ja, schrijf zaterdag 16 december ook alvast in je agenda want de winnaars van elke quizavond krijgen een gratis ticket voor de grote finale op zaterdag 16 december. In deze ultieme uitdaging strijden zij om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde van De Slimste Ploeg ter Wereld, persoonlijk uitgereikt door niemand minder dan de legendarische Erik Van Looy. Een kans die je niet wil laten liggen!

De Slimste Ploeg ter Wereld voor bedrijven

Wil je als bedrijf De Slimste Ploeg ter Wereld spelen? Boek deze legendarische ervaring voor een onvergetelijk bedrijfsuitje! Gewoon even mailen naar info@playzuid.be.

 

Klaar om je hersenen te laten kraken en te strijden voor de titel van De Slimste Ploeg ter Wereld? Koop nu je tickets en bereid je voor op een avond vol lachen, gezelligheid en legendarisch quizplezier!

In samenwerking met: