Achter De Schermen Podcast in onze Play Foyer


Op maandag 4 september gaan de opnames van het langverwachte tweede seizoen van "Achter De Schermen Podcast" van start. Dit seizoen belooft nog meer humor, intriges en onthullingen over wat er zich afspeelt voor én achter de schermen van het bruisende Vlaamse medialandschap.

Opnieuw nemen het dynamische duo Pieterjan en Jeff, de microfoon in de hand en nemen ze je mee op een boeiende reis door de wereld van de media.

Elke week hebben Pieterjan en Jeff het gezelschap van een A-lister en een insider uit de media-industrie. Samen bespreken ze de hoogtepunten en roddels van de afgelopen week, en onthullen ze enkele van de best bewaarde geheimen van de Vlaamse entertainmentwereld.

Net zoals in het eerste seizoen, worden de afleveringen opgenomen in onze gezellige foyer in Play Zuid. Deze intieme setting zorgt voor een unieke sfeer en laat de gasten en hosts op hun gemak voelen, wat leidt tot openhartige gesprekken en grappige anekdotes.

Het eerste seizoen van "Achter De Schermen Podcast" was een groot succes met opmerkelijke gasten zoals Gert Verhulst, Rik Verheye, Sam De Bruyn, Herman Brusselmans, en Gustaph. Het tweede seizoen belooft dit succes voort te zetten en nog meer interessante gasten te verwelkomen.

Luister naar achter de schermen: