De Avant-Premières bij Play Zuid: Een Maand vol entertainment, gezellige babbels en borrels

De maand augustus stond  bij Play Zuid dit jaar helemaal in het teken van drie grote avant-premières waar heel wat gelukkige winnaars bij konden zijn.

Avant-Première: Mijn SlechtsteBeste Vriendin, Seizoen 2

Op 17 augustus gingen we van start met de avant-première van het tweede seizoen van "Mijn Slechtste Beste Vriendin." Deze dagelijkse komediesoap onthulde op humoristische wijze de wereld van kritische vriendschappen, relaties en de zoektocht naar het leven.

Het tweede seizoen belooft nog meer drama, intriges en lachwekkende momenten, zoals het publiek kon ervaren tijdens eenpreview van de eerste twee afleveringen. Na deze voorstelling betraden Kim Hertogs, die de hoofdrol van Zitta vertolkt,Jennifer Heylen en CharlotteTimmers het podium en daarna onze foyer om leuke selfies te maken en samen met de fans te genieten van een wijntje aan de wijnbar.

Avant-Première: CelebrityMasterchef Vlaanderen

Op 24 augustus stond de premièrevan "Celebrity Masterchef Vlaanderen" op het menu, een waar hoogtepunt voor alle foodlovers. Kandidaten zoals William Boeva, Lynn Van den Broeck, Cath Luyten en Hakim Chatar en Jurylid Inge Waeles waren van de partij, met niemand minder dan Dominique Persoone als gastheer van de avond.

Het publiek kreeg een exclusieve voorproef van de eerste aflevering, samen met de kandidaten en jury, die deze aflevering voor het eerst zelf te zien kregen. Terwijl de gasten genoten van heerlijke hapjes en drankjes, werden enkele culinaire talenten van dit seizoen op het scherm onthuld. Het belooft een smaakvol en vermakelijk seizoen te worden.

Avant-Première 3: Extreme Make-overVlaanderen

De derde en laatste avant-première van de maand stond volledig in het teken vanhet nieuwe seizoen van "Extreme Make-over Vlaanderen." Ook deze keert toverde James Cooke met de hulp van de experts huizen om tot ware pareltjes. Het publiek kreeg de eerste aflevering te zien, waarin het aangrijpende verhaalvan Jean Pierre centraal stond.

JeanPierre, die vecht tegen een ongeneeslijke kanker, wenste dat zijn huis in perfecte staat zou zijn voor zijn vertrek, zodat zijn gezin zich geen zorgen hoeft te maken over de woning. De emotionele aflevering ontroerde iedereen. James, Jean Pierre en zijn gezin waren aanwezig tijdens de avant-première om samen met het publiek de eerste aflevering te bekijken. Deze serie, die niet alleen huizen transformeert maar ook levens, wist de harten van alle aanwezigen diep te raken.

Kortom, deze drie avonden waren een en al gezelligheid, emotie en exclusieve voorsmaakjes, waar je ab-so-luut bij wou zijn!