De Allerslimste Ploeg ter Wereld, ten voordele van De Warmste Week

Op 19 december 2023 vond De Allerslimste Ploeg ter Wereld plaats in Play Zuid ten voordele van De Warmste Week. En wie kan er beter meequizzen dan De Allerslimste Mens én ambassadeur van De Warmste Week zelf? Danira Boukhriss daagde 70 andere ploegen uit om de strijd aan te gaan om de Allerslimste Ploeg ter Wereld te worden. Dit deed ze natuurlijk niet alleen. Ze trommelde een indrukwekkend team op. Aan haar zijde streden niemand minder dan Otto-Jan Ham, Kat Kerkhofs, Robin Pront en Kobe Ilsen samen om de Allerslimste Ploeg ter Wereld te worden. De quiz was meteen een succes en was binnen de kortste keren volledig uitverkocht.

De avond werd in goede banen geleid door de komische Pedro Elias, die dienstdeed als quizmaster en voor de nodige dosis humor zorgde.

Na een intense strijd kwam het team van Cynalco Medics als overwinnaar uit de bus. Ze mogen zichzelf De Allerslimste Ploeg ter Wereld noemen. De Allerslimste Ploeg ter Wereld bracht bovendien een mooie opbrengst op van 4260 euro, dat integraal naar De Warmste Week ging.