Finale De Slimste Ploeg ter Wereld

Acht weekends lang streden 1123 ploegen om een plekje in de finale van De Slimste Ploeg ter Wereld op 16 december 2023 te bemachtigen. Zeventig ploegen wisten zich uiteindelijk te plaatsen voor de finale van De Slimste Ploeg ter Wereld. De finale werd gepresenteerd door niemand minder dan the one and only quizmaster Erik Van Looy. Met zijn typische mopjes wist hij al snel de nerveuze gezichten om te toveren tot brede glimlachen. Het werd een avond vol spannende quizrondes en ambiance.

Ook deze avond werd de finale gespeeld door drie ploegen in de iconische De Slimste Mens ter Wereld stoelen op het podium. Het was een razend spannende finale, maar uiteindelijk kon er maar één ploeg de slimste zijn. In de finale versloeg Ploeg Bruudruuster alle tegenstanders en mag zichzelf voor één jaar lang De Slimste Ploeg ter Wereld noemen. Ze ontvingen de oorkonde officieel uit handen van Erik Van Looy. De oorkonde werd zelfs ter plaatse artisanaal getekend.

Vol enthousiasme mogen we je vertellen dat De Slimste Ploeg ter Wereld volgend jaar in 2024 terugkomt! Stel nu alvast je team samen en begin met het trainen van jullie hersenen! Tot volgend jaar!