Word wakker met Liesa & Larissa Live!

Vanuit de mobiele studio van Play Nostalgie serveren Liesa Naert en Larissa Roose elke zaterdagochtend live in de foyer van Play Zuid, twee uur lang wervelende radio. Dit doen ze met enthousiast live publiek en metvéél goede muziek.

Centrale gast

Elke week tussen 9u00 en 11u00 verwelkomt het duo een speciale gast, die ze beter leren kennen. Dit doen ze door hen op de rooster te leggen en boeiende vragen te stellen, samen hun vriendenboekje in te vullen en een gezellige quiz te spelen. Bovendien maken luisteraars wekelijks kans op leuke prijzen! Enkele van de gasten die al aanschoven aan de ontbijttafel bij de dames zijn onder andere Metejoor, Milo Meskens, Wim Willaert, Véronique De Kock, Kamal Kharmach en James Cooke.

Ontbijt

Niet alleen de centrale gast geniet van een lekker ontbijtje, ook het publiek krijgt een heerlijk ontbijt voorgeschoteld. Want wie wakker worden zegt, zegt ontbijt. Is er iets beters dan een lekkere knapperige pistolet of hete koffie om je weekend te starten?

Kom af

Wil je graag Liesa en Larissa en de centrale gast van dichtbij aan het werk zien? Dat kan! Je plekje reserveren kan hier.