Veelgestelde vragen

Vind je geen antwoord op je vraag? Neem dan contact op met ons.

Hoe bereik ik Play Zuid het eenvoudigst?

  • Met de trein

Play Zuid is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer.       

Kom je met de trein? Stap dan af in Antwerpen-Centraal of Antwerpen-Zuid en neem vervolgens de bus of tram. Vanaf Antwerpen-Zuid kan je ook te voet komen, Play Zuid ligt slechts op 15min wandelen.

  • Met de tram 

Kom je van het station Antwerpen-Centraal, neem dan tram 1 aan de halte “Opera” richting Zuid. Stap af aan halte “Bolivarplaats”. Play Zuid ligt hiervan op 500m.

Kom je van het station Antwerpen-Zuid, neem dan tram 4 aan de halte “Antwerpen Station Zuid” richting Berchem station. Stap af aan de halte “Pacificatie”. Play Zuid ligt van hier op 400m.

Kom je met tram 10? Stap dan af aan halte “Broedermin”. Deze halte ligt op 800m van Play Zuid.

  • Met de bus

Voor bussen 180,181, 182 en 183 stap je af aan de halte “Amerikalei”.
K
om je met bus 13 of 14, stap dan af aan halte “Broedermin”.
Ook bus 30 stopt in de buurt. Stap af aan halte “Brederode”.

  • Met de auto

Kom je met de auto dan parkeer je best in één van volgende parkings:

  • Q-park Steendok (100m)
  • Parking Indigo (600m)
  • Q-park Kooldok (800m) 

Opgelet! Antwerpen is een lage-emissiezone. Controleer op Lage-emissiezone | Slim naar Antwerpen of de maatregel betrekking heeft op uw wagen. 

Is Play Zuid toegankelijk voor rolstoelgebruikers en personen met een beperking?

Ja, de zalen in Play Zuid zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met een beperking. Er zijn plaatsen voorbehouden alsook voor hun eventuele begeleiders. Deze plaatsen zijn niet online te koop. Gelieve deze plaatsen aan te vragen bij de ticketprovider van het event. Bij de voorstellingen staan onze medewerkers klaar voor assistentie en begeleiding mocht dit nodig zijn. Play Zuid beschikt ook over een rolstoeltoegankelijk toilet.

Wat zijn de openingsuren?

Van maandag tot donderdag gaan we open om 18u. 

Andere openingsuren zijn afhankelijk van het event of de opnames die er plaatsvinden. Meer info over aanvangstijden en tijdsschema kan je terugvinden in de e-mail met je toegangstickets of inschrijvingsbevestiging. 

Kan ik iets eten of drinken in Play Zuid?

Kom eens langs in onze Play Foyer voor een drankje en een hapje. Van maandag tot donderdag vanaf 18u. Andere openingsuren zijn afhankelijk van het event of de opnames die er plaatsvinden. 

Wat kan ik organiseren in Play Zuid?

Jouw (bedrijfs)evenement in de studio’s van Play Zuid? Dat kan! Van een gezellige vergaderruimte tot een studio met alles erop en eraan, Play Zuid heeft het allemaal.

Meer informatie vind je op deze pagina. We gaan graag in contact met jou en maken een offerte op maat.

Tickets en prijzen

Hoeveel kost een ticket?

Voor onze studio-opnames is toegang geheel gratis. Vergeet je echter niet in te schrijven via de eventpagina. De prijsbepaling rond georganiseerde events is niet eenduidig. Bij de aankondiging van een Play-Zuid-evenement zal de informatie rond prijs en wat hierin is inbegrepen, meegedeeld worden.

Waar vind ik mijn ticket?

We verstuurden je na aankoop een bevestigingsmail waar je eveneens je tickets kan terugvinden en downloaden.  

Waar koop ik een ticket?

Tickets zijn te koop via de eventpagina.

Het event is geannuleerd, wat nu?

We brengen de ticketverkoper steeds via mail op de hoogte als er een evenement niet doorgaat. In deze mail vind je ook alle informatie rond terugbetaling.

Nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief.

Deel deze pagina