ASPE - Moord in de studio

17
May
2024
tot
16
June
2024
14:00, 15:00, 19:00 & 20:00
Koop tickets

TERUGKEER VAN EEN ICOON

Topacteur Herbert Flack kruipt opnieuw in de rol van het iconische personage Pieter Van In in ‘Aspe - Moord in de studio’.

Nathalie Meskens verwelkomt, als presentatrice van een talkshow, Herbert Flack in haar tv-studio. Daar kom je onder andere Sven De Ridder als opnameleider, Ruth Beeckmans als productie-assistente, Gert Winckelmans als producer en Manou Kersting als regisseur tegen. Wanneer de moord plaatsvindt verschijnen Bert Verbeke als inspecteur, Frans Maas als hoofdcommissaris en Patricia Goemaere als ex-vrouw op het toneel.

INTERACTIEF CONCEPT

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur.

Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

NIEUWE LOCATIE

Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ‘Aspe - Moord in de studio’ zich afspelen in een echte tv studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en iedereen ten volle te laten genieten van de full theater-experience.

Voorstellingen lopen vanaf 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid - Antwerpen.

De ticketverkoop verloopt via:Ticketbalie – info@ticketbalie.be - 070 691 002 (max. €0,30/min.)

Telefonisch van dinsdag tot vrijdag tussen 10u00 - 12u30 en 14u00 - 17u00. Telefonisch niet bereikbaar op maandag, feestdagen en in het weekend.

Hieronder kan je het zaalplan van de voorstellingen bekijken.