Zaalverhuur

Een uniek kader waar de mystiek van televisie nooit ver weg is. Jouw event en jouw gasten zullen zich hier meteen thuis voelen.

Of je nu een gezellige plek zoekt om te vergaderen, een zakelijk diner wil organiseren of een unieke twist wil geven aan je bedrijfsfeest, productlancering of (online) seminarie, bij Play Zuid kan het allemaal. Ook concerten, theater­ voorstellingen of comedyshows behoren tot de mogelijkheden.

Voor alle events tussen de 10 en 600 personen ben je hier aan het juiste adres. Heel vlot bereikbaar en toch in het hart van Antwerpen met de Q-Park Steendok parking vlak voor de deur. Ook met het openbaar vervoer ben je er meteen.

Je stapt hier letterlijk in de wereld van Media. Onze Foyer en Studio bieden tal van mogelijkheden. Van pure Black Box setting tot het instappen in een herkenbaar decor, alles kan.

Hier wordt beleving een blijvende herinnering.

Jouw event bij Play Zuid?

Zou je graag een evenement organiseren in Play Zuid maar heb je zelf niet de juiste kennis in huis om het te organiseren? Wij hebben een team van eventproducers dat ervoor kan zorgen dat jouw evenement nooit vergeten wordt.

Catering bij Play Zuid

Bij Play Zuid begrijpen we dat catering een essentieel onderdeel is van elk evenement. Daarom bieden wij een uitgebreide cateringservice aan die aan al uw behoeften voldoet. Onze huiscateraar, Papillot, kan elke soort catering voorzien voor elke prijs, van simpele snacks tot luxueuze diners.