Hoofdinspecteur Van In is na 10 jaar helemaal terug van weggeest.

Na 5 weken hard repeteren keken de acteurs Herbert Flack, Bert Verbeke, RuthBeeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Patricia Goemaere, GertWinckelmans, Frans Maas en Manou Kersting vol spanning uit naar depremière van het theaterstuk “Aspe – Moord in de Studio”.

Verhaallijn:

HoofdinspecteurVan In is te gast bij de opnames van de tv-show “Wat Een Leven” om over zijn carrière te praten (die ondertussen al 10 jaar voorbij is). Tijdens de opnames vermoordt iemand de regisseur van het programma. Zal hoofdinspecteur Van In zich met de zaak bemoeien of laat hij het zaakje over aan zijn jongere collega?

Rode loper:

Die vraag stelden heel wat bekende Vlamingen zich op de rode loper in PlayZuid tijdens de première op 19 mei. Samen met het publiek gingen ze op speurtocht. Dankzij het interactieve concept werd iedereen moeiteloos ondergedompeld in het verhaal.

Interactief concept

Vanaf het begin van de voorstelling zit het publiek dankzij een lange centrale catwalk midden in de live opnames (die plaatsvinden in onze echte opnamestudio in Play Zuid), waardoor de lijn tussen realiteit en fictie vervaagt. Je wordt automatisch ondergedompeld in de wereld van de showbizz. Het publiek is getuige van de moord en is van essentieel belang, want als je goed oplet, kan je de moord helpen oplossen. Tijdens de voorstelling zetten ze volledig in op maximale beleving; zo gaat het theaterstuk tijdens de pauze in de foyer gewoon verder. Agenten komen naar je toe om jouw tips te noteren en gebruiken die later in het tweede deel van de voorstelling.

Extra voorstellingen

De combinatie van de fantastische acteurs en de terugkeer van een icoon trekt heel wat volk naar Play Zuid. Al meer dan 12.000 mensen kochten een ticketje om hoofdinspecteur Van In weer aan het werk te zien. Een groot succes! Er is zelfs een extra voorstelling aangekondigd. Wil jezelf mee speuren? Wees er dan snel bij, want de tickets zijn bijna uitverkocht.“Aspe – Moord in de Studio” loopt nog tot 16 juni op de planken in Play Zuid.

De laatste tickets kun je hier bestellen.