De Slimste Ploeg ter Wereld

voor bedrijven

‘t Is gebeurd…vanaf nu zijn ook bedrijven welkom op De Slimste Ploeg ter Wereld! Ben je nog op zoek naar een uniek eindejaarsevent? Schrijf je bedrijf dan in voor de plezantste quiz van Vlaanderen en verzamel de knapste koppen van jullie werkvloer in Play Zuid; dit keer niet uitgezonden op televisie, maar wel volledig in de sfeer en met de aankleding van het populaire programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Bestaat er een betere teambuilding dan samen het hoofd breken?

3 – 6 – 9 redenen om te kiezen voor De Slimste Ploeg ter Wereld als bedrijfsuitstap

 1. Teambuilding: Gezamenlijk gefrustreerd zijn omdat het antwoord op het puntje van je tong ligt, schept ongetwijfeld een band.
 2. Entertainment: Lachen gegarandeerd! Het niveau van Eriks moppen en enkele hilarische fragmenten en spelrondes uit het televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zullen ook hier niet ontbreken.
 3. Zoals op TV: Je medewerkers kunnen thuis stoefen dat ze hebben ervaren wat het is om deel te nemen aan het programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’!
 4. Business-gedeelte vooraf: Voor de echte fun begint, heb je de mogelijkheid om een informatief gedeelte aan de dag te koppelen, zoals een presentatie of een workshop.
 5. Aangepast aan jouw bedrijf: De inhoud van de quiz en de naam van het event worden aangepast aan jullie bedrijf of de interesses van jullie werknemers.
 6. Catering –en evenementopties: Zijn behalve quizvragen ook drankjes en hapjes noodzakelijk voor een geslaagde avond? Of kan een afterparty echt niet ontbreken? Voel je dan vrij om de formule uit te breiden met verschillende catering -en evenementopties.
 7. Ontspanning: Het valt nog te betwijfelen of de puzzelronde ontspannend genoemd kan worden, maar even weg van alle bedrijfsgekte is af en toe aangeraden.
 8. Leuk voor iedereen: De quiz is voor iedereen! Van boomers tot Gen-Z’s, over sportfanaten en showbizzfreaks. Laat je medewerkers ook eens nadenken in niet-vakjargon, iedereen zal kunnen bijdragen in De Slimste Ploeg ter Wereld.
 9. Door ons, voor jullie: Jullie enige taken zijn jullie wensen doorgeven en het winnen van de quiz. Wij regelen de rest!

Praktisch

 • Plan je quiz (met eventueel presentatie en/of workshop vooraf) in vanaf 14 oktober tot en met 13 december 2024 om het jaar spectaculair af te sluiten; andere data zijn mogelijk op aanvraag en beschikbaarheid.
 • Je kan maximaal 70 teams van maximum 5 deelnemers inschrijven die gedreven zijn om de Slimste Werknemers ter wereld te worden!
 • Het evenement vindt plaats in Play Zuid (Vlaamsekaai 81-83, 2000 Antwerpen), een toffe locatie met parking voor de deur en openbaar vervoer op enkele stappen verwijderd. Daar zullen ze volledig ondergedompeld worden in de plezante sfeer van het televisieprogramma ‘De Slimste Mens ter Wereld’.
 • De prijs van deze unieke avond bedraagt €8000 exclusief catering en/of een Bekende Vlaming als presentator.
 • Play Zuid is rolstoeltoegankelijk.
 • Heb je nog extra wensen of noden, laat het ons dan weten!

De plaatsen zijn beperkt, dus neem snel contact op met ons via info@playzuid.be